support@baratrav.se

Åby med jackpot och det ser ut att kunna bli pengar i denna omgång. Vi presenterar som vanligt ram och ranking, tillsammans med kommentarer till respektive avdelning.

Lycka till!

v75blog240210

V75-1

12. Kathrine S.H. har en hög kapacitet och kommer från seger. Hon får tipset i ett mycket öppet lopp.
11. Feline Burgerheide* (DE) gör många bra prestationer utan att vinna. Hon har en stark spurt om hon får spara speeden och vi tror att det kommer bita bra över upploppet om hon kommer till i loppet.
8. I Love Faux Depart kanske borde ha vunnit något av de två senaste loppen. Nu finns läge för rygg ledaren eller tredje in och då kan I Love Faux Depart komma snabbt på stretchen.
1. Vikens Takecool är snabb ut även med voltstart och vi håller henne som skann favorit till initial spets här. Från ledningen eller rygg ledaren skall hon räknas tidigt här.
3. Entrance är snabb ut och kommer från seger. Räknas även här från bra läge.
9. Cascabella spurtade fint som trea på V75 i Kalmar. Står litet hårt inne här men räknas ändå på sin starka spurt.
6. M.T.Tomorrows Hope vann på snyggt sätt från ledningen näst senast men senast blir det galopp. Här är det läge för spets eller annan bra position och hon bör med vid gardering.
13. Dublin Fi* (IT) har ganska hög kapacitet men har kanske presterat som bäste med autostart. Till en låg procent kan hon vara värd att ta med vid större gardering.
2. Escama var klart godkänd senast och gjorde en bra insats gången dessförinnan också. Stallet har tveksamma siffror senaste tiden men kanske kan det vända uppåt snart?

V75-2

4. Jacques Mearas är en mycket bra häst. Här finns goda möjligheter att komma till spets och då skall vinstchansen vara hög. Utgångshäst och tänkbar spik för de mindre systemen.
5. Cassius Clay D.E. (DE) är stark och rejäl och har en bra löpskalle. Här har han dock fått spåret utanför den värste utmanaren och får därför stå tillbaka ett steg i tipset.
12. Utah Southwind har imponerat i den nya regin och spurtade riktigt starkt till seger senast. Svårt spår igen men kan ändå vara med och utmana om segern med litet flyt.
6. Böhmaren har lyft sig ordentligt i de senaste loppen. Dock har det varit mot klart lättare motstånd och här väntar nog en tuff resa igen.

V75-3

2. Mose Eagle* (DE) blev det litet fel för i sista kurvan senast och det kan ha varit segern som rök där. Nu växlar man upp till bike och har nu bättre läge också. Osäkert dock om man kan eller vill sikta på spets här, så någon helt given vinnare vill vi nog inte tycka att det är, även om tipsettan känns given.
3. Daytona Roc* (IT) har här möjligheter till rygg ledaren och då är vinstchansen god. Formen är bra och hon kan öppna snabbt så taktiken borde vara given här.
6. J.J.Another Vinn (NO) är i sitt livs form och kommer från segrar på V75 och V86. Litet sämre spår nu och behöver nog öppna snabbt för att skaffa sig en tillräckligt bra position, men hon är ju startsnabb så det kan gå bra.
7. Stens Retention går inte i ryggar säger man, så här kanske det är dags att ladda fullt framåt. Kan då vara en överraskning här för kapciteten finns för att vinna.
4. LaFerrari Dimanche verkar nu ha hittat stilen igen hos Rick Ebbinge. Med ett bra läge kan hon dyka upp i striden.
11. Rosemary Tile var vi litet besvikna på senast och vi tror att hon kan bättre än så. Läget här är dock svårt så hon behöver klaff för att vinna detta.
9. Sommerbrise har sett väldigt fin ut de två senaste starterna. Löser det sig härifrån kan hon slå till.

V75-4

11. Deejay Bar* (IT) imponerade inte i Sverige-debuten men kommer med fina meriter. Det kan nog bli litet körning i det här loppet och då kan Deejay bli den som spelar segermelodin här 🙂
6. Dancing Days är en fin sprinter som är både startsnabb och speedig. Ett hack för långt ut för att vara optimalt men man försöker komma ned i slagläge inför upploppet.
3. Warrior’s Tale var mycket fin vid sprintseger på 12,0 i oktober. Kan öppna snabbt och ses med klara segermöjligheter här. Spelad till 40% på fredag eftermiddag känns dock väl högt.

V75-5

5. Billionaire Face har en skräddarsydd uppgift här och blir veckans stora spik. Vi ställer oss i ledet även om det finns intressanta drag bakom.

V75-6

1. Doctor Gio* (IT) visade sitt kunnande senast vid vattentät seger från spets över kort distans. Nu är det andra förutsättningar med voltstart och medeldistans. Det är väl just voltstarten som kan vara problemet här. Löser man den biten är vinstchansen mycket hög.
2. Tuppen utvecklas hela tiden. Fungerar bra med vanlig vagn och skor och är en tidig utmanare här.
12. Beartime har bra form och ett gångbart läge här. Spurtade riktigt bra senast från kön.
3. Real Scotch är gedigen och kanske kan komma till ledningen här. Från den positionen strider han mycket bra.

V75-7

1. Hipster Am (US) har här perfekta förutsättningar med spår ett över kort distans. Missar knappast spets härifrån. Har sedan bra chans.
3. Doge As* (IT) har nu ett lopp i kroppen i nya regin och är redo för en stark prestation. Nu blir det bike och vi ser honom som första utmanare.
9. Crown Wise As (IT) kommer tillbaka efter sejour i Frankrike. Crown Wise As (IT) går hela vägen in i mål och även om formen är osäker vill vi ha med honom tidigt på systemet.