support@baratrav.se

Senast uppdaterad lördag 15:45

Nedan följer ram, ranking och ABC-klassning för samtliga hästar.

Dessutom kommntarer till utvalda hästar samt skrällvarningar.

Lycka till!

v75blog240302
V75 Halmstad 2024-03-02

V75-1
Rank:
B: 2. Winner Brodde
3. Dominic Wibb
6. Major Ass* (DE)
11. Game Brodde
C: 5. Special Major* (FI)
7. Randemar R.D.
—————————–
9. Triton
D: 4. Innovation Love (NL)
10. Red Mile Brodde
8. Eireann
1. Frodo Cash* (DK)

Analys:
En lurig silverdivision då det är oklart vem som kommer till spets. Vi streckar 6 hästar utan att känna oss helt säkra.
Spets-Analys:
2, 3 och 5 gör upp initialt. 5 släpper till först fram av 2 och 3? 2 kör i ledningen och kanske även 3.
Kommentarer:2. Winner Brodde gör idel bra prestationer med AM och framspår. Nu är det dags igen och tipset är givet. Hade vi varit säkra på spets hade det varit spik men vi vet inte ännu hur man tänker göra med nr 3 som kan öppna riktigt snabbt. 3. Dominic Wibb segrade senast på V75 när konkurrent i ledningen galopperade bort segern. Nu kan det bli spets igen eller annan bra position och 3. Dominic Wibb streckas som nummer 2 i loppet. 6. Major Ass* (DE) går inte i ryggar och här kör man till dödens igen. Det kan absolut bli vinst därifrån, särskilt om det blir en önskad effekt av barfotabalansen. 9. Triton är tillräckligt bra för att vinna detta men hamnar utanför beroende på att vi tycker att han blir klart överspelad.
Skrällvarning:
5. Special Major* (FI)

V75-2
Rank:
A: 6. Börtas Ankare
10. Cassius Clay D.E. (DE)
B: 1. Let Me In
2. Rustico
—————————–
C: 9. Hamilton Atout (FR)
13. Steady Victory
15. Remburs R.D.
D: 14. Bugatti Veyron
4. Gabriel Avenue
5. Vikens Cashflow
3. Hellacopters
7. Come Along
11. Papa Crowe
12. Don’t Disturb*
8. Hero Band

Analys:
Bästa hästen har svårt spår på tillägg vilket öppnar upp detta lopp. Inte heller här är det klart vem som kommer till spets.
Spets-Analys:
2 kan vara snabbast ut. 1 försöker hålla upp. 6 kan överta i andraläge.
Kommentarer:6. Börtas Ankare är riktigt stark och kan springa fort länge. Lyckas han komma till ledningen är han trolig vinnare av detta lopp. 10. Cassius Clay D.E. (DE) imponerar och har hyfsade segermöjligheter även här. Spår 4 underlättar dock inte och det får inte strula mycket för 10. Cassius Clay D.E. (DE) om det skall bli vinst här. 1. Let Me In är en fin häst som gör årsdebut. Förutsättningarna är de rätta och det blir barfota runt om direkt. Ledning är tänkbar även om han inte öppnade fort tidigare från spåret. 2. Rustico kan vara den som är snabbast iväg och kan då välja mellan att köra i ledning eller släppa till Börtas.
Skrällvarning:
9. Hamilton Atout (FR)

V75-3
Rank:
A: 3. Sweetman
B: 6. Four Guys Dream
5. Edibear
1. Heart of Steel* (NL)
C: 7. Digital Dominance
—————————–
4. Staro Leonardo
10. Ultion Face
9. Chapuy
D: 2. Festival of Speed* (DK)
8. Osterc (US)

Analys:
3. Sweetman är otroligt effektiv i spets och har bra chans om den nås. Utan spets är dock hästen nästan utan chans. I och med att det inte är glasklart med spets här blir det gardering.
Spets-Analys:
3. Sweetman är favorit till spets men ingen säker spetsare. 1. Heart of Steel* (NL) kan eventuellt hålla ut favoriten om man vill köra i spets. 6. Four Guys Dream skulle kunna ta sig förbi men inte jättetroligt.
Kommentarer:3. Sweetman kämpar som en tiger i ledningen men om han inte kommer dit så är loppet som oftast över för hans del. Vi tycker därför att han är en favorit i viss fara då det inte alls är omöjligt att nr 1 håller upp ledningen här. Grundbudet är ändå att 3. Sweetman spetsar och vinner. 6. Four Guys Dream har inte imponerat på slutet, men nu är det kort distans, bike och barfota. Då blir det andra bullar och 6. Four Guys Dream är given i striden här. 5. Edibear motsvarade allas förväntnignar när han krigade sig till vinst från dödens senast. Han har inte visat samma startsnabbhet som de andra betrodda i fältet men har ett bra spår för att hitta position ändå. Dödens igen känns ganska troligt. 1. Heart of Steel* (NL) kan öppna fort och spetsstriden står först och främst mellan honom och Sweetman.
Skrällvarning:
7. Digital Dominance ser fin ut i regi Tomas Malmqvist

V75-4
Rank:
A: 7. Xia Lloyd
B: 6. Take Me Sober
4. M.T.Tomorrows Hope
1. Bonnie Wibb
C: 13. LaFerrari Dimanche
8. High Hope Lee
—————————–
10. Cypress Point
11. Random Tile
D: 12. Eva Kant Gar (IT)
9. Momimhome* (FI)
5. Elva Rapid
2. Lucia di Quattro
14. Capiroska Font* (IT)

Analys:
Favoriten har kanonchans om spets nås. Det är dock inte helt säkert och det är ett stolopp så det blir gardering.
Spets-Analys:
Vi tror det står mellan 4 och 6 initialt men sedan kan 7 komma att överta.
Kommentarer:7. Xia Lloyd var fantastiskt fin senast vid vinst med bike. Vanlig vagn nu men första barfota bak och hon får tipset. 6. Take Me Sober är en ganska bra häst som nog saknade lopp i comebacken senast och gav sig då ganska tidigt från ledningen. Läge för bra resa här och med formhöjning är hon helt klart loppets skrällvarning. 4. M.T.Tomorrows Hope är nedstruken till spår 3 och det är knappast vasse Thomas Uhrberg sen att utnyttja. Från ledningen blir hon en tuff nöt för de andra att knäcka. 1. Bonnie Wibb tränar bättre än hon loper i lopp och var inte snabb ut alls senast hon hade spår ett. Kanske kan öppna bättre nu och med Magnus A Djuse skall hon räknas tidigt. 13. LaFerrari Dimanche har mycket bra form. Uppgiften här är inte så lätt men hon kommer med på systemet.
Skrällvarning:
6. Take Me Sober har nu lopp i kroppen

V75-5
Rank:
A: 6. Kipketer Mearas
8. Caton
9. Vancouver High
B: 3. Knock Boots Mearas
2. Balder Face
—————————–
5. Patricia Bo*
12. Qillerbee
C: 7. Cardin
1. Mister Twister
10. Kaviaren
D: 11. Pontiac
4. Careful Dream

Analys:
Tre betrodda sticker ut här. Ändå litet oklarheter om hur loppet blir kört varför det kan tänkas vara värt med några till på systemet.
Spets-Analys:
3 och 5 är snabba ut. 3 släpper troligtvis medan 5 nog vill köra i spets. Utan strul kommer sedan 8. Caton som vill till tät om inte 6. Kipketer Mearas kanske är före.
Kommentarer:6. Kipketer Mearas gav ett mycket trevligt intryck i årsdebuten om än i enkelt sällskap. Får tipset. 8. Caton har rusat runt som en retad tiger i de två senaste starterna utan att bli trött. Kanske blir det repris igen men spår 8 och V75 gör det hela litet svårare. 9. Vancouver High spurtade riktigt bra senast och kommer att höja sig ytterligare med första barfota runt om. Felfri får de andra jobba för att hålla honom ifrån sig över upploppet. 3. Knock Boots Mearas kommer från en mycket överraskande seger men insatsen var finfin. Är snabb ut och kan hitta en vinstgivande position igen.
Skrällvarning:
2. Balder Face startr nu med bike och barfota

V75-6
Rank:
A: 5. Here’s Johnny Sox
B: 12. Moses Boko*
1. Frankie Godiva
10. Black Fire
4. So Far Away Ås
9. Judge D.
2. Luca Vialli Boko
C: 8. Lucifer Boko
6. That’s it
3. Mellby Indigo
11. Beachcomber* (DE)
—————————–
D: 7. Tyson Dimanche

Analys:
Ett ganska öppet och klurigt lopp över 2640 volt.
Spets-Analys:
1. Frankie Godiva försöker hålla upp ledning men det känns inte helt klart att det går även om vi håller det som troligt. Inga startraketer på framvolten men 4. So Far Away Ås kan öppna rätt kvickt. Svårbedömt.
Kommentarer:5. Here’s Johnny Sox har superfart i sin kropp. Två galopper oroar men vi ger ändå tipset då vi tror han spurtar till vinst om han kommer till i loppet. 12. Moses Boko* gör bara bra lopp men hämmas kraftigt av sämsta spåret i loppet nu. 1. Frankie Godiva räknas tidigt på form och läge. Vi tror inte han står emot vår tipsetta om de strider över upploppet. 10. Black Fire har fortsatt toppform och levererar varje gång nu. Räknas tidigt här också.
Skrällvarning:


V75-7
Rank:
A: 1. Utah Southwind
5. Maserati Hall
—————————–
B: 6. Shejk
C: 10. No Talking You
3. Brain Game
7. Call Me Gleipner
2. Gasparito
4. Big Best Helvin
12. Global Difference
9. Con Padre
D: 8. Fabror Melker
11. Sabani

Analys:
Favoritn vinner om han håller upp men gör han det?
Spets-Analys:
1. Utah Southwind försöker hålla upp ledningen men har öppnat ojämnt och inte lika fort från innerspår tidigare. 2. Gasparito är snabb ut. Vi tror 5. Maserati Hall kan öppna bra och kanske är den som kommer till ledningen. Vi tror inte 6. Shejk tar ledning av egen makt och rankar därför ned denne en aning.
Kommentarer:1. Utah Southwind har ganska goda möjligheter att hålla upp spetsen här då det kanske inte är några riktiga startraketer med i loppet. Därifrån är det såklart en mycket bra vinstchans. 5. Maserati Hall gjorde en stark insats som tvåa bakom en bra häst senast. Han kan öppna bra från start och borde får en bra position i loppet.
Skrällvarning: