support@baratrav.se

Draget Penthouse var vi inte ensamma om förra veckan men hon levererade fint. 👍

Denna vecka har vi inte vaskat fram något lika bra drag som Penthouse men vi nämner Önas Spartacus förstahäst i öppna V75-4. Vi har med ett antal skrällar på systemet och av dessa nämner vi främst Mona Moonlight, Cumulus F.G. samt Real Scotch och Mulberry.

Lycka till!

v75blog240127

V75-1

1. Rome Pays Off (US) är favorit till spets och där gör han det bra. Har inte imponerat i två senaste men då har det varit bakifrån. Nu finns chansen till spets och slut.

9. Edibear har hög kapacitet och har varit trea i derbyt. Kommer från två uppbyggande starter och det är mycket möjligt att vi får se en toppinsats idag. Blir en av dagens skrik.

V75-2

5. Vikens Bonjour har varit duktig i alla fyra senaste starterna. Har en mycket passande uppgift här då hon är mycket snabb ut och troligtvis spetsar om man vill det. Höll bra efter mycket tuff öppning 231205 på Axevalla.

7. Kelly Smartface har verkligen hittat stilen de två senaste starterna. Blir förste utmanare här om Örjan lyckas lösa det något knepiga utgångsläget.

V75-3

6. Rosemary Tile får tipset här efter tvekan. Det är svårt att värdera chansen mellan de mer betrodda i detta lopp. Men Örjan brukar ju kunna få till det.

Chansen för 7. Heartbeat Julie avgörs mycket av om Mission Beach släpper spets eller inte. Om den gör det så ses 7. Heartbeat Julie med mycket bra vinstchans.

10. Mose Eagle* (DE) gjorde en mersmakande debut hos Per Henriksen. Nu kan det bli lika bra om spurten kan sparas till upploppet.

V75-4

I ett mycket öppet lopp ger vi tipset till 9. Önas Spartacus men här hoppas vi det skräller till.

V75-5

1. Cassius Clay D.E. (DE) är det naturliga tipset här även om denne blir aningen överspelad!? Har bäst chans till spets av de betrodda och väl där blir han mycket svårslagen.

V75-6

2. Judge D. hade samma läge på nyårsafton och kunde då med viss möda ta sig till spets in i första kurvan. Inga riktiga startkanoner med idag heller varför chansen åter finns där till spets och då är nog loppet avgjort.

V75-7

5. Bottnas Idol har haft det litet knackigt under en längre tid men senast var han tillbaka så som vi vill se honom. På bettet vann han hur lätt som helst och han får vår tipsetta här.

2. Game Brodde blir inte andrarankad på de senaste insatserna. Här finns läge för spets och då brukar hästen prestera riktigt bra.

9. S.G.Mistral har varit toppfin länge nu och har en mycket stark långspurt. Kommer nog ute i banan över det låååånga upploppet. 🙂

11. Grappa Boy låg tränaren riktigt lågt med inför senast men insatsen var ändå klart godkänd. Uppåt i form med den insatsen och spurten kommer bita bra över den passande distansen.